VARGU I DITES

ZOTI i dëgjon ata që i përgjërohen, prej të gjitha fatkeqësive i çliron.

Psalmet 34:18

ilustrime:

Toleranca fetare ne Shqiperi

Jo vetem kryeministri jone Edi Rama, ka nje familje me disa besime brenda saj. Ne fakt, edhe ne shkoder kemi familje te tilla e madje shkodra gjithmone mburret me kete...

Lexo me Shume

Transgjinoret: Origjina

Ndoshta ky artikull nuk duhet te jete ne kete publikim, ngaqe nuk ka lidhje me kishen dhe une nuk jam psikolog por pikerisht per kete arsye kam vendose te bej...

Lexo me Shume

Ose bibla te mban larg mekatit, ose mekati te mban larg bibles.

Dwight L. Moody

Pse i duhet feja shoqerise?

Feja eshte baza mbi te cilen ndertohen te gjitha shoqerite; feja krijon bazen e vleres, bazen e sjelljes, rregullat e perbashketa dhe bazen e besimit qe kerkojne te gjitha shoqerite...

Lexo me Shume