A tha Jezusi ndonjehere se eshte Zot?

Nje nder temat kryesore teistike qe bej me miqte e mi jo-katolik apo jobesimtar, eshte Hyjnizimi i Jezusit. Ata mbajne qendrimin se Jezusi asnjehere nuk ka thene asnjehere (ne Bibel)...

Lexo me Shume

A ishte Pali konservator?

Jo konservator, jo, Pali thjesht e perforcoi mesimin e Jezusit dhe standardet e Zotit. Njerezit thone se ai ishte konservator, sepse ato gjera qe ai mesoi bien ndesh me moralin e...

Lexo me Shume

Bibla tregon rrugen si shkohen ne qiell, jo rrugen ne te cilen shkon qielli.

Galileo Galilei