Mohimi i kryqezimit ne Kuran

Pashka eshte koha me e rendesishme e vitit per te krishteret, sepse eshte koha kur Zoti vdiq ne kryq qe ne te na fale mekatet tona dhe te na lejoje...

Lexo me Shume

Nese beson ca te pelqen ne ungjill, dhe refuzon ca nuk te pelqen, atehere ti nuk beson Zotin por vetveten.

Shen Agustini