Purgatori

Purgatori eshte nje koncept ne katolicizem dhe ne disa besime te tjera te krishtera, dhe i referohet nje gjendje te menjehershme pas vdekjes. Besohet se ata qe shkojne ne purgator...

Lexo me Shume

A shkojne prostitutat ne parajse?

Prostitucioni permendet shpesh si "profesioni me i vjeter". Ne te vertete, ka qene gjithmone nje menyre e zakonshme per grate per te fituar para, madje edhe ne kohet biblike. Bibla...

Lexo me Shume

A shkojne ne parajse te rinjte qe vetevriten?

Fillimisht, cfare thote Katekizmi i Kishes Katolike per vetevrasjen? 2282 … Shqetesimet e renda psikologjike, ankthi ose frika e rende nga veshtiresite, vuajtjet ose torturat, mund te zvogelojne pergjegjesine e atij...

Lexo me Shume

Mrekullite nuk bien ne kundershti me natyren, por bien ne kundershti ne cka dijme ne per natyren.

Shen Agustini