Ndryshimi mes kishes Katolike dhe Ortodokse

Aktualisht, ka rreth 1.34 miliarde katolike te pagezuar ne mbare boten (sipas statistikave te dhena nga Selia e Shenjte) dhe rreth 220 milione anetare te pagezuar te Kishes Ortodokse Lindore...

Lexo me Shume

Kur nuk ke veprat sic ke besimin, atehere do besosh ne veprat e tua.

Fulton J. Sheen