Fjalet e fundit te Jezusit ne kryq

Sot festojme te Premten e Madhe, diten qe Jezusi e la shpirtin ne kryq per te realizuar nje plan edhe me te mall e me te pertejshem. Cilat ishin 7...

Lexo me Shume

Ca do te thote te jesh i lidhur me mekatin?

Do te thote te mos heqesh dore plotesisht nga mekati; duke mos zbuluar mekatin aq sa te distancohemi nga ai dhe cdo rast qe e rrethon. Mund te nenkuptoje gjithashtu...

Lexo me Shume

Kur nuk ke veprat sic ke besimin, atehere do besosh ne veprat e tua.

Fulton J. Sheen