Fjalet e fundit te Jezusit ne kryq

Sot festojme te Premten e Madhe, diten qe Jezusi e la shpirtin ne kryq per te realizuar nje plan edhe me te mall e me te pertejshem. Cilat ishin 7...

Lexo me Shume

Jezusi, kur ka linde?

Sot eshte Krishtlindja dhe une selektova disa tema per te diskutuar ne kete event. Nje pyetje kryesore dhe e drejte do te ishte: po Jezusi kur ka linde? Bibla, nuk jep...

Lexo me Shume

Jezu Krishti, mit apo i vertete?

Bibla thote se Jezusi ishte i vertete, por cfare prove tjeter ekziston? Ndersa miliarda njerez besojne se Jezusi i Nazaretit ishte nje nga figurat me te rendesishme ne historine boterore...

Lexo me Shume

Cfare je ti, eshte dhurata e Zotit per ty; cfare ti behesh, eshte dhurata jote per Zotin.

Hans Urs von Balthasar (Prayer)