Si te mbrohemi nga magjia e zeze?

Duke biseduar me nje nga mentoret e mi, Aad van der Maas [pastor hollandez qe jeton ne Tirane], e pyeta rreth magjise se zeze dhe si te mbrohemi prej saj...

Lexo me Shume

Ne nuk jemi produkte kasuale te evolucionit. Secili nga ne eshte nje mendim i Zotit.

Pope Benedict XVI