Si do dukej nje bote pa fe?

Do perpiqem te arsyetoj dhe argumentoj pergjigjen e kesaj pyetje 1 milion dollareshe duke perdore historine dhe jo emocionet e mia. Fillimisht, pa fene nuk do te kishim: - Manastiret e medha...

Lexo me Shume

Deshira per tu lute eshte nje lutje ne vetvete.

George Beanos (The Diary of a Country Priest)