A egziston shkencerisht Zoti i Bibles?

Edhe nese ti je nje ateist, ka nje fjali te vetme qe permban evidencence te mjaftueshme qe te kuptosh se Zoti egziston. Virtualisht, cdo shkencetar ne bote, tashme e pranon...

Lexo me Shume

A me ka krijuar vete Zoti, transgjinor, qe ne barkun e nenes?

Predikuesu 9:11 tregon te verteten e ceshtjes, se koha dhe rastesia i ndodh te gjitheve; me fjale te tjera, eshte vetem fati (rastesia) dhe papersosmeria njerezore qe con ne lindjen...

Lexo me Shume

Nese Zoti nuk ben gabime; pse i krijon disa persona me defekte fizike?

Zoti, nuk e krijon njeri individualisht. Zoti ka krijuar nje burre dhe nje grua, perfekt dhe te bukur ne shpirt e ne trup dhe ata, mekatuan; keshtu u bene jo-perfekt. Me...

Lexo me Shume

Ca na duhet feja kur kemi shkencen?

Ne kemi nevoje per fene, ose besimin teist, besimin ne nje fuqi me te larte dhe kuptimin e jetes, edhe pse e kemi shkencen dhe po jetojme ne nje epoke...

Lexo me Shume

Mrekullite nuk bien ne kundershti me natyren, por bien ne kundershti ne cka dijme ne per natyren.

Shen Agustini