A eshte e pavlere te ndjekesh meshen kur je me mekat?

Kjo nuk eshte nje shprehje e pazakonte, qe vjen nga nje vend i mire. Nje nga gjerat qe armiku deshiron nuk eshte thjesht te na shohe te biem ne mekat...

Lexo me Shume

Burri dhe gruaja jane bere per njeri-tjetrin; jo se Zoti i krijoi ata gjyem personi, por i krijoi per te qene bashkesi.

Katekizmi i Kishes Katolike